Skip to content

Wie zijn wij?

Nuchter. Betrokken. Transparant.

Kraeft is een oerdegelijk Twents uitzendbureau voor werkzoekende op MBO en MBO+ niveau in de logistiek, productie en techniek. Inmiddels hebben we drie vestigingen in Enschede, Almelo en Deventer. Daarnaast zitten we inhouse bij Elektramat.

Ons motto is mooi werk zoeken voor bevlogen vakmensen.

Dat doen we met veel succes want inmiddels hebben we sinds 2020 al meer dan 200 medewerkers een vaste baan geholpen. De kracht van Kraeft is dat we dit op een gedreven, persoonlijke en transparante manier doen.

Ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Heb je hulp nodig van een uitzendbureau dat verder kijkt dan de neus lang is? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Kraeft gaat graag voor je op zoek naar een baan die รฉcht bij je past!

Een persoonlijke kennismaking

We doen niets liever dan op zoek te gaan naar jouw perfecte baan maar dan willen we wel weten met wie we te maken hebben. Daarom nodigen we je altijd uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.

Kennis maken?

We gaan op zoek!

We werken met de mooiste bedrijven in de regio samen, een match is dus snel gemaakt. Zit jouw droombaan er niet tussen? Dan zoeken we verder! Net zo lang, totdat jij enthousiast wordt.

Staat jouw baan ertussen?

Kennis maken bij de opdrachtgever

Voor ons is het belangrijk dat je snel kennis maakt met de werkgever. We vertellen precies wat je kunt verwachten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voorbereiden op sollicitatiegesprek?

Leer ons kennen!

Onze bedrijfscultuur

Work hard, play hard

We zeggen het wel vaker: we zijn een fanatiek clubje. Het motto: Work hard, play hard is ons op het lijf geschreven. Teamwerk is voor ons belangrijker dan individueel scoren, want met zijn allen kun je veel meer dan alleen.

Dat vuur dat in ons allemaal zit, wordt elke vrijdagmiddag geblust met een goede borrel. Neem daarbij alle etentjes, uitjes en feestjes dan heb je een goede mix van mooi gepassioneerd werk met heel veel plezier.

Werken bij Kraeft?

Wat doet Kraeft?

Uitzenden. Detacheren. Werving & Selectie

Bij ons kun je op verschillende manieren je nieuwe baan vinden! We hebben banen waarbij je start op uitzendbasis maar we hebben ook veel banen waar je gelijk in dienst komt van de werkgever (werving & selectie). Ons doel is altijd om je te begeleiden naar een vast dienstverband bij de werkgever. Inmiddels hebben we al 80% van onze medewerkers kunnen begeleiden naar een vaste baan! Dat wil jij toch ook?

Diensten

Persoonlijke kennismaking?

Contact