Skip to content

Vacatures in Enschede

Op zoek naar een nieuwe baan in Enschede? Ontdek de diverse mogelijkheden op onze vacaturepagina! Enschede, gelegen in het oosten van Nederland, biedt een bruisende arbeidsmarkt met kansen in verschillende sectoren. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bouw, logistiek, techniek, productie, klantenservice, magazijn of een andere sector, bij Kraeft vind je een breed scala aan vacatures die aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden.

Sorteren op: Nieuw - Oud
 • Productie
 • Operator

Operator Matrijs (dagdienst)

VMBO / MAVO
40 uur
Tot €2340
Bij dit bedrijf maak je niet een klein 'dingetje'. Nee, je maakt wieken van een windmolen van soms 30 meter lang in een matrijs! Wil jij een ambachtelijk vak leren? Heb je een timmermansoog? Dan is dit echt een vacature voor jou!
Bekijk vacature
 • Productie
 • Productiemedewerker
Ben jij een echte teamplayer? Heb jij de ambitie om die talenten in te zetten en jezelf te ontplooien? Dan hebben wij een mooie vacature voor je! Wij zijn voor onze opdrachtgever namelijk op zoek naar versterking van hun productieteam. Ben jij iemand die graag met zijn handen werkt? Netjes en nauwkeurig is en graag in een hecht en collegiaal team wilt werken? Lees dan snel verder ...
Bekijk vacature

Staat voor persoonlijke kennismaking

Ontdek kraeft
Top vacature
 • Productie
 • Assemblagemedewerker
Ben jij op zoek naar een baan bij een innovatief, beursgenoteerd bedrijf in Enschede? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou als assemblagemedewerker!
Bekijk vacature
 • Productie
 • Productiemedewerker
Heb je altijd al willen werken in een dynamische omgeving waarin jij als productiemedewerker een belangrijke bijdrage levert aan het productieproces? Wil je samenwerken met een gemotiveerd team om hoogwaardige halffabricaten te produceren? Lees dan snel verder…
Bekijk vacature
Top vacature
 • Klantenservice
 • Klantenservicemedewerker
Ben jij een ervaren leider met een passie voor klantenservice? Wil jij een team inspireren en naar succes leiden? Dan is deze vacature voor Teamleider Klantenservice bij Elektramat perfect voor jou! Lees snel verder of solliciteer direct!
Bekijk vacature
Top vacature
 • Klantenservice
 • Klantenservicemedewerker

Teamleider Klantenservice

MBO
40 uur
€2800 - €3100
Ben jij een ervaren leider met een passie voor klantenservice? Wil jij een team inspireren en naar succes leiden? Dan is deze vacature voor Teamleider Klantenservice perfect voor jou! Lees snel verder of solliciteer direct!
Bekijk vacature

Waarom kiezen voor vacatures in Enschede?

Enschede is niet alleen een geweldige plek om te werken, maar ook om te wonen. Met een levendige gemeenschap, een rijk cultureel leven en prachtige natuur in de omgeving, biedt Enschede een uitstekende kwaliteit van leven voor zowel werkenden als hun gezinnen. Bovendien staat Enschede bekend om haar sterke economische groei en diverse bedrijfstakken, waardoor er volop kansen liggen voor werkzoekenden van alle niveaus.

Diverse sectors, talloze kansen

Of je nu een ervaren professional bent of net je carrière begint, Enschede heeft voor elk wat wils. Van banen als timmerman, werkvoorbereider in de bouw, assemblagemedewerker, werkvoorbereider in diverse sectoren tot functies in de logistiek, techniek, productie, klantenservice, magazijn en meer, Kraeft biedt een gevarieerd aanbod aan vacatures waaruit je kunt kiezen.

Flexibele werkopties voor werkzoekenden

Of je nu op zoek bent naar fulltime of parttime vacatures in Enschede, Kraeft heeft voor elk wat wils. Veel werkgevers bieden flexibele werkschema's en mogelijkheden voor thuiswerken, waardoor je werk en privéleven optimaal op elkaar kunt afstemmen. Kraeft, jouw betrouwbare partner in werk, staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste baan die bij jouw wensen en behoeften past.

Begin jouw carrièreavontuur in Enschede!

Ben je klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten? Bekijk dan nu de actuele vacatures in Enschede en vind jouw droombaan in deze bruisende stad. Of je nu een ervaren vakman bent of nieuw bent in het arbeidsproces, Enschede biedt talloze mogelijkheden om jouw loopbaan verder te ontwikkelen. Ontdek de mogelijkheden en begin vandaag nog aan jouw carrièreavontuur in Enschede!

Uitgebreide vacaturemogelijkheden in Enschede

Met een breed scala aan banen beschikbaar, is Enschede een uitstekende plek om werk te vinden. Of je nu op zoek bent naar een baan als timmerman, werkvoorbereider in de bouw, assemblagemedewerker, werkvoorbereider, of een andere functie in diverse sectoren, Kraeft biedt volop mogelijkheden voor werkzoekenden van alle achtergronden en ervaringsniveaus. Met regelmatige updates van nieuwe vacatures, is het de moeite waard om onze vacaturepagina regelmatig te bekijken voor de laatste kansen in Enschede.

Werk en woon in Enschede: de perfecte balans

Werk en woon in harmonie in Enschede, waar de stad bekend staat om haar uitstekende levenskwaliteit en welvarende arbeidsmarkt. Met betaalbare huisvesting, goede scholen en een bruisend cultureel leven, biedt Enschede de perfecte omgeving om een carrière op te bouwen en tegelijkertijd te genieten van een gezinsvriendelijke levensstijl.

Loopbaanontwikkeling en groeikansen in Enschede

Benut jouw volledige potentieel en ontdek de talloze mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en groei in Enschede. Met een diverse en bloeiende arbeidsmarkt biedt deze stad een vruchtbare bodem voor jouw professionele ontwikkeling. Of je nu wilt doorgroeien in je huidige functie of een nieuwe richting wilt inslaan, Enschede staat klaar om jouw ambities waar te maken.

Persoonlijke begeleiding bij Kraeft: jouw succes is onze prioriteit

Bij Kraeft sta jij centraal. Ons ervaren team van professionals staat klaar om jou persoonlijk te begeleiden op jouw carrièrepad. Of je nu hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste vacature, sollicitatietips wilt ontvangen of ondersteuning zoekt bij jouw loopbaanontwikkeling, wij zijn er om jou te helpen slagen. Jouw succes is onze prioriteit, en wij zetten ons volledig in om jouw professionele doelen te verwezenlijken.

Werk en plezier hand in hand: ontdek het sociale leven in Enschede

Werk in Enschede vinden is één ding, maar een goede werk-privébalans behouden is minstens zo belangrijk. Gelukkig biedt Enschede een levendig sociaal leven dat perfect aansluit op jouw professionele ambities. Geniet van gezellige cafés, culturele evenementen en prachtige natuurlijke omgevingen terwijl je werkt aan jouw carrière. Bij Kraeft moedigen we een gezonde balans tussen werk en plezier aan, omdat wij geloven dat gelukkige werknemers succesvolle werknemers zijn.

Aan de slag: vind jouw ideale baan in Enschede

Waar wacht je nog op? Bekijk vandaag nog onze vacaturepagina en begin jouw zoektocht naar een nieuwe baan in Enschede. Met een breed scala aan vacatures beschikbaar, vind je bij Kraeft de baan die perfect bij jou past. Ga aan de slag en zet de eerste stap naar een opwindende nieuwe carrière in deze bruisende stad!

Vacatures in een andere stad?

Dat hebben we ook. Bekijk ons overzicht van alle vacatures in Hengelo of Almelo.