Magazijnmedewerker in Enschede

KRAEFT Uitzendbureau heeft diverse uitdagende vacatures voor je

Woon je in Enschede of omgeving en ben je op zoek naar werk waarin je geen moment stilzit? Een job waarin verschillende dingen tegelijk doet en waarin jij de onmisbare schakel bent? Wat dacht je van een baan als magazijnmedewerker?

Aan het werk als magazijnmedewerker

Een magazijnmedewerker, ook wel logistiek medewerker genoemd, houdt zich bezig met alle processen die in een magazijn plaatsvinden en zorgt dat alles soepel verloopt. Van levering, tot opslag en verzending. Je bent zowel uitvoerend, als organisatorisch bezig. Lijkt het je wat als magazijnwerker in Enschede en omstreken? Lees dan snel verder!

 

Magazijn medewerker Enschede
Als magazijnmedewerker werken in Enschede

Wat doet een magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker in Enschede en omgeving ben je, samen met je collega’s, de spil tussen klanten en transporteurs. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het ontvangen en controleren van goederen die het magazijn binnenkomen, de opslag ervan en administratieve verwerking ervan, het verzamelen en inpakken van orders en de zorg voor een net en veilig magazijn.

Het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een heftruck, is ook vaak onderdeel van je werk. Heb je hiermee nog geen ervaring? Geen punt. Als je bereid bent te leren, is een heftruckcertificaat snel behaald. Je merkt het, een job als magazijnmedewerker is veelzijdig en druk. Een actieve baan, waarbij je de handen uit de mouwen moet steken. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Twijfel dan niet langer en solliciteer op één van onze vacatures voor magazijnmedewerker!

Eigenschappen van een magazijnmedewerker

Wat zijn nou eigenschappen waar je als magazijnmedewerker wat aan hebt? In een magazijn moet je regelmatig veel dingen tegelijk doen. Fysiek werk, maar ook administratief en controlerend werk. Daarvoor moet je gedreven zijn, doorzettingsvermogen hebben en niet te snel in de stress schieten. Het is nauwkeurig en zorgvuldig werk, wat vraagt om een klantgerichte instelling. Omdat je vaak in ploegendiensten werkt, is het handig als je je flexibel kunt opstellen.

Nog even in het kort, eigenschappen die je als magazijnmedewerker verder helpen zijn:

  • Gedrevenheid en doorzettingsvermogen
  • Stressbestendigheid
  • Nauwkeurigheid
  • Flexibiliteit
  • Klantgerichtheid

 

Magazijnmedewerker in Enschede, een baan met toekomst

Als magazijnmedewerker kun je in legio bedrijven aan de slag: van grote productiebedrijven en distributeurs tot kleine winkels met magazijn bijvoorbeeld. Of je nu fulltime of parttime beschikbaar bent en ervaring hebt of niet, bij Kraeft Uitzendbureau hebben we diverse vacatures voor magazijnmedewerkers. Stuk voor stuk banen waarin je snel aan de slag kunt. Zie jij een baan als magazijnmedewerker wel zitten? Bel ons dan of vul het contactformulier in! Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

6 + 12 =