Werken in de bouw?

Kijk dan eens bij de bouw vacatures van KRAEFT Uitzendbureau Enschede!

De bouwsector groeit al jaren hard en de vraag naar (vak)mensen is daarom groot. In Enschede en omgeving hebben we dan ook verschillende interessante bouw vacatures. Uiteenlopende banen, waarvoor een diploma niet altijd een vereiste is.

Werken in de bouw in Enschede e.o.

Natuurlijk is er veel vraag naar vakmensen, maar als je handig bent en je hebt de ambitie om te leren, dan zit er vast ook een leuke vacature voor jou tussen. Denk je dat een job in de bouw iets voor jou is en woon je in (de buurt van) Enschede? Lees dan even verder, we vertellen je graag meer over werk in deze sterke groeisector.

 

Magazijn medewerker Enschede
Bouw2_st_Kraeft

Een afwisselende baan in de bouwsector in Enschede

Doe je graag fysiek werk, hou je van afwisseling, heb je technisch inzicht en twee rechterhanden? Denk dan eens aan een baan in de bouw. We hebben veel vacatures voor bekwame vakmensen, zowel in de planning, als in de bouw zelf. Denk hierbij aan functies als werkvoorbereider, timmerman, monteur of projectleider. Ook als je niet beschikt over de juiste diploma’s of ervaring, zijn er genoeg mogelijkheden.

Ben je bijvoorbeeld zelf altijd aan het klussen en heb je interesse om in de bouwsector aan de slag te gaan om zo van je hobby je beroep te maken? Dan hebben we ook vacatures waarin je het vak in de praktijk kunt leren. Woon je in Enschede of omgeving en heb je interesse om in de bouw aan het werk te gaan? Ontdek onze vacatures hier en kijk of er iets voor je bij zit!

Is werken in de bouw iets voor jou?

De verschillende jobs in de bouw zijn erg uiteenlopend en de taken variëren sterk. Er zijn kantoorbanen, waarin het draait om planning en het maken van berekeningen. Andere banen zijn uitvoerend. Vakkennis en ervaring in de bouw zijn natuurlijk een pré, maar niet altijd een must. Een eigenschap die wel in al deze banen gevraagd wordt, is technisch inzicht. Heb je daarnaast oog voor detail, vind je het leuk om met andere (vak)mensen samen te werken en werk je graag hard, zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen, dan is een baan in de bouwsector zeker het overwegen waard.  

Kraeft Uitzendbureau Enschede helpt je aan een baan in de bouwsector

Heb je interesse in een baan in de bouw, werk je al in de bouw en wil je doorgroeien of zoek je een nieuwe uitdaging? Wat de reden ook is, bij Kraeft kun je prima terecht voor een baan in deze boeiende sector. Zie je een vacature die bij je past? Solliciteer dan meteen! Je kunt ons ook altijd bellen, appen of mailen, wanneer je meer wilt weten over een vacature of een baan in de bouw in het algemeen of voor jou in het bijzonder. Tot gauw!

 

10 + 9 =