Detacheringsbureau Kraeft in Enschede

Kraeft Detacheringsbureau Enschede biedt oplossingen

Specialistische projecten die extra kennis of capaciteit vragen, werknemers die uitvallen door ziekte of verlof of vacatures die lastig in te vullen zijn. Heeft u, als ondernemer uit de regio Enschede, Hengelo, Almelo of Oldenzaal, hiermee te maken? En zoekt u een flexibele oplossing? Dan kan Kraeft hierbij helpen. Wij zijn een detacheringsbureau in Enschede, gespecialiseerd in MBO/MBO+ interim professionals binnen de techniek, logistiek en bouw.

 

Wat is detacheren?

Detachering is het verhuren van professionals met specifieke expertise aan een derde partij, meestal voor een langere termijn.

Het detacheringsbureau heeft deze interim professionals in dienst en u als ondernemer huurt hen voor een periode in.

Uw organisatie is hiermee verzekerd van kwaliteit en u beschikt snel over het juiste personeel.

Detacheren vs uitzenden

Hoewel detacheren een vorm van uitzenden is, zijn er toch belangrijke verschillen.

Specialistisch vs algemeen

Bij detacheringsopdrachten staan specialisme, ervaring en kwaliteit voorop. Het detacheringsbureau biedt ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke opleidingen. Bij uitzendopdrachten draait het meestal om algemene, kortdurende werkzaamheden. Het uitzendbureau zal daarom weinig begeleiding aanbieden.

Lang vs kort   

Detachering is gericht op de lange termijn, met een van te voren vastgelegde einddatum. Dit komt de onderlinge betrokkenheid ten goede. Het zal de interim professional stimuleren met goede initiatieven te komen. Uitzending is gericht op de korte termijn en als ondernemer zit u op geen enkele manier aan de werknemer vast. De onderlinge betrokkenheid zal hierdoor echter ook veel minder zijn.

Vast contract vs uitzendcontract

Een detacheringsbureau heeft haar mensen in eigen dienst en is verantwoordelijk voor de opdrachten en salariëring van haar werknemers. Met een uitzendcontract worden alleen de gewerkte uren uitbetaald. Er is dus geen sprake van een salarisgarantie.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen uitzenden en detacheren en hoe we daar bij Kraeft mee omgaan, lees dan hier verder.

 

Drie belangrijkste voordelen van detacheren via KRAEFT

  1. Snelheid; u beschikt snel over het juiste personeel
  2. Flexibiliteit; u zit niet aan een langdurig contract met de werknemer vast
  3. Kwaliteit; bij Kraeft vindt u specialisten met hoogwaardige vakkennis op het gebied van techniek, logistiek en bouw

Kort samengevat: detacheren biedt u de zekerheid dat u altijd snel de juiste vakspecialist kunt inzetten, zonder dat u zich bindt.

Bent u in de omgeving van Enschede, Hengelo, Almelo of Oldenzaal op zoek naar een interim professionals op het vakgebied van techniek, logistiek of bouw? Neem dan direct contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

1 + 15 =