Skip to content

Kraeft bij NX Filtration

Als prefered supplier van NX Filtration hebben wij bewezen dat we niet alleen vacatures invullen, maar mensen begeleiden naar succesvolle carrières bij NX Filtration. Wij begrijpen de unieke behoeften van het bedrijf en hebben expertise in het matchen van talent met de juiste functies. Vertrouw op ons om je te begeleiden naar een mooie baan bij NX Filtration en samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Solliciteer direct op vacatures bij NX

Klik hier!

Werken aan een schonere wereld met NX Filtration!

Water is een essentieel goed voor het leven. Helaas is waterschaarste een groeiend probleem in de wereld. NX Filtration is een bedrijf dat zich inzet om dit probleem aan te pakken. Het bedrijf ontwikkelt en produceert membranen voor waterzuivering. Deze membranen worden gebruikt om water te zuiveren van vervuiling, zodat het weer veilig gebruikt kan worden.

NX's directe nanofiltratie-technologie is een baanbrekende technologie die zelfs sterk vervuild water kan zuiveren. De technologie maakt gebruik van membranen met zeer kleine poriën die alleen watermoleculen doorlaten. Hierdoor worden vervuilende stoffen, zoals bacteriën, virussen en chemicaliën, effectief verwijderd.

Vacatures

Bedrijfscultuur

Ambitie en gedrevenheid zijn de drijvende krachten achter NX Filtration. De klanten staan in de rij om hun innovatieve waterzuiveringstechnologie te gebruiken. Iedereen is enthousiast om bij te dragen aan dit succes. De snelle groei van het bedrijf heeft ertoe geleid dat ze afgelopen jaar al met 150 medewerkers zijn uitgebreid. De komende jaren verwachten ze nog verder te groeien. Dit betekent dat er talloze mogelijkheden zijn voor huidige medewerkers om zich te ontwikkelen en door te groeien.

Wil jij bijdragen aan een schonere wereld?

Dan is werken bij NX iets voor jou! Het bedrijf heeft een nieuwe fabriek in Hengelo die medio 2024 opent, waarvoor ze op zoek zijn naar nieuwe medewerkers voor diverse functies, zoals procesoperator en assemblagemedewerker.

Leer NX kennen!

Solliciteer nu!