Uitzendbureau KRAEFT in Enschede

KRAEFT Uitzendbureau Enschede biedt oplossingen

Heeft u tijdelijk personeel te kort door hoge pieken of groei binnen uw bedrijf? Bent u op zoek naar gespecialiseerd personeel met een technische of logistieke achtergrond in deze huidige krappe arbeidsmarkt? Veel ondernemers uit de regio Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal of omgeving hebben hiermee te maken. KRAEFT Uitzendbureau Enschede biedt uitkomst! Wij zijn een uitzendbureau in Enschede, gespecialiseerd in MBO/MBO+ interim professionals binnen de techniek, logistiek en bouw.

 

Wat is uitzenden?

Bij KRAEFT Uitzendbureau in Enschede kunt u makkelijk en eenvoudig uitzendkrachten inhuren. Uitzenden is het inhuren van een uitzendmedewerker (uitzendkracht) via een uitzendovereenkomst. De medewerker krijgt een contract met flexibele uren, een flexibele opdrachtduur en een korte opzegtermijn.

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, te mailen naar info@kraeft.nl of te bellen naar 06-13190635.

Waarom kiezen voor KRAEFT Uitzendbureau Enschede?

Bevindt uw bedrijf zich in een seizoensgebonden branche of produceert u een seizoensgebonden product en kunt u tijdelijk extra arbeidskrachten op de werkvloer gebruiken? Kunt u door de vele vraag niet meer aan het aanbod voldoen? Dan is (tijdelijk) extra personeel geen overbodige luxe. Hier kan KRAEFT u uiterst goed bij ondersteunen! We helpen u als uitzendbureau in Enschede dan ook graag met al uw personeelsgerelateerde vraagstukken.

We bieden u als uitzendbureau verschillende voordelen. We zorgen voor een snelle, goede match op basis van het functieprofiel. Daarnaast zorgen we voor maximale flexibiliteit. Dit houdt in dat u bij pieken en dalen in uw productiviteit, altijd het juiste aantal mensen aan het werk heeft. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Hierdoor heeft u nooit te veel of te weinig personeel, waardoor u een flinke kostenbesparing kan realiseren. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over administratieve taken: wij zorgen voor de juiste verloning, arbeidscontracten en andere juridische en administratieve verplichtingen. Ook loopt u geen risico’s. Het ziekterisico en ziekteverzuimbegeleiding is namelijk onze verantwoordelijkheid. Dit scheelt u, naast risico, een hoop kosten en gedoe.

We streven bij KRAEFT Uitzendbureau Enschede naar langdurige relaties, zowel met u als bedrijf, als met onze medewerkers. Daarom bezoeken we onze medewerkers die bij u aan de slag zijn, minimaal eens per maand. In dit gesprek bespreken we de voortgang en de ontwikkelingen van onze medewerker in uw bedrijf. Mocht u dusdanig tevreden zijn, dan kunt u hem of haar na 26 gewerkte weken overnemen.

Bent u in de omgeving van Enschede, Hengelo, Almelo of Oldenzaal op zoek naar een interim professional op het vakgebied van techniek, logistiek of bouw? Of wilt u graag meer weten over ons, als uitzendbureau in Enschede en onze diensten? Neem dan direct contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

14 + 7 =