Hoe het begon

Begin 2020 heb ik, Sander Wiegers, de stap genomen om een eigen uitzendbureau te starten: KRAEFT. De afgelopen 6 jaar heb ik met veel succes en plezier bij een technische detacheerder gewerkt en was de tijd rijp om voor mezelf te beginnen. Waarom ik nu de stap zet? Omdat ik vind dat een goede match tussen medewerker en bedrijf zorgt voor meer werkplezier en langdurige dienstverbanden.

“Als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen

Maar als je het juist water vindt, zal hij zich als een vis in het water voelen en zijn zowel de werknemer als de werkgever het meest tevreden.

Daarbij blijf ik in mijn kracht staan, want werken met mensen is wat ik al mijn hele leven met passie doe. Met KRAEFT uitzendbureau specialiseren we ons in MBO/MBO+ vacatures binnen de techniek, logistiek en bouw. Mensen die met hun handen hun geld verdienen en daar trots op zijn. Bevlogen en serieus zijn in hun werk, een goede collega willen zijn en een goede balans tussen werk en plezier willen houden. Voor KRAEFT uitzendbureau is het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met zijn medewerkers, daarom doen we regelmatig aan borrels en andere leuke feestjes. Want we houden bij KRAEFT op zijn tijd van een goede grap, een lolletje en lekker eten en drinken. Kortom plezier maken met elkaar.

Dus reserveer alvast de laatste vrijdag van de maand in je agenda voor een hapje en een drankje bij KRAEFT. En als je het leuk vindt, je partner is ook van harte welkom. Laat hieronder je naam en mailadres achter, ik stuur je dan een uitnodiging.

4 + 13 =