Chauffeur vacatures in Enschede bij Kraeft Uitzendbureau

Navigeer naar een nieuwe baan als chauffeur

Zit je graag achter het stuur en vind je lange werkdagen of ploegendiensten geen probleem?

Dan is een baan als chauffeur misschien wel wat voor jou! Op onze website staan vaak chauffeur vacatures in Enschede en omstreken open. Van het vervoer van goederen over de weg tot het ordenen van goederen in een magazijn, er is altijd een baan die bij je past.

 

Chauffeur Enschede

Welk voertuig ga jij besturen?

Als chauffeur vervoer jij goederen van A naar B. Of je nou met een vrachtwagen goederen bij klanten bezorgt, of met je heftruck orders verzamelt. Feit is dat je iedere dag onderweg bent. Ben jij graag mobiel, dan heb je verschillende mogelijkheden om als chauffeur aan de slag te gaan. Een paar voorbeelden:

Vrachtwagenchauffeur

Ben jij een echte kilometervreter en werk je het liefst zelfstandig? Dan is een baan als vrachtwagenchauffeur zeker iets voor jou. Terwijl je (grote) ladingen vervoert in binnen- of buitenland, geniet je van de vrijheid en afwisseling die deze baan je geeft. Je hebt hier wel een groot rijbewijs (C) voor nodig.

Heftruckchauffeur / Reachtruckchauffeur

Wil je graag in een magazijn de handen uit de mouwen steken? Dan kun je aan de slag als heftruck-, of reachtruckchauffeur. Lekker achter het stuur door het magazijn manoeuvreren en goederen laden, lossen en ordenen. Heb je interesse, maar nog geen ervaring? Geen zorgen. Een heftruck-, of reachtruckcertificaat haal je al binnen een paar dagen.

Denk je dat een baan als chauffeur helemaal bij je past? Solliciteer dan nu op één van onze chauffeur vacatures in Enschede en omstreken!

Goede eigenschappen voor een baan als chauffeur

Welke eigenschappen zijn nou echt handig als je op één van onze chauffeur vacatures in Enschede wilt solliciteren? Als je achter het stuur wilt stappen, heb je een flexibele werkhouding nodig. Je maakt als chauffeur vaak lange dagen, of je werkt in ploegendiensten. In het verkeer of in het magazijn is je reactiesnelheid en stressbestendigheid ook van belang. De situatie kan immers snel veranderen en je wilt je lading altijd veilig afleveren. Omdat je bij het laden en lossen veel in contact komt met klanten, is een klantvriendelijke houding onmisbaar. Je zit als chauffeur meestal alleen achter het stuur. Dan is het vanzelfsprekend belangrijk dat je zelfstandig en betrouwbaar bent.

Solliciteer nu op onze chauffeur vacatures in Enschede en omgeving

Bij al onze chauffeur vacatures in Enschede en omstreken kruip je achter het stuur van een voertuig. De vraag is alleen; welk voertuig? Solliciteer nu en rij binnenkort al rond op de weg of in het magazijn.

Staat er op dit moment niets van je gading tussen? Neem dan even contact met ons op. We kijken graag wat we voor je kunnen doen.

6 + 7 =