Skip to content

Ik zoek mooi werk in de
in de buurt

Vacatures

Mooi werk voor bevlogen vakmensen in de Techniek, Logistiek en Productie.

Een baan met toekomstperspectief

Kraeft pakt het anders aan. We willen namelijk voor jou een baan vinden waar je je lekker voelt en de komende jaren kunt blijven werken. Dat is altijd ons streven.

Lees meer
sarles

Altijd een persoonlijk gesprek

Bij Kraeft vinden we het belangrijk om je te leren kennen. Wie ben je? Wat vind je leuk om te doen? Wat voor baan zoek je? En niet te vergeten wat voor werkgever zoek je?

Persoonlijk afspreken?

Een coach op je werkplek

Een nieuwe baan kan veel impact op je leven hebben. Je sluit je immers aan bij een nieuw team en alles is nieuw. Dat gaat de ene keer makkelijker dan de andere keer. Daarom word je altijd door een van onze accountmanagers begeleid.

Over Kraeft

Onze nieuwste vacatures

De kracht van Kraeft

We zeggen het wel vaker: we zijn een fanatiek clubje. We zijn sociaal gedreven en dat betekent dat we een stap verder gaan voor onze werknemers en werkgevers.

We verkopen geen broodjes, toch? Dus onderzoeken we goed welke werknemer bij welk bedrijf past. Daar hoort een persoonlijke kennismaking bij op ons kantoor bij want alleen door je te leren kennen, kunnen we een mooie, passende baan vinden.

Werk je eenmaal voor Kraeft, dan leggen we je goed in de watten met veel aandacht, snel antwoord en begeleiding op je werkplek. Oh, bijna vergeten, volgens onze medewerkers zijn onze feestjes legendarisch!

Jij wilt toch ook dat we voor je op zoek gaan? Maak snel een afspraak!

Lees meer over ons

Wij zijn Kraeft

Wij werken samen met

Kraeft vindt het belangrijk om voor mooie bedrijven te werken met een fijne bedrijfscultuur en waar onze medewerkers met veel plezier aan de slag kunnen. We hebben een mooi portfolio opgebouwd.

Ook samenwerken?